Heklana Lutka Vila Jana i ukradena krila

Jana Slikočarobnica

Ko je Jana?

Jana je heklana dobra vila, sa krilima i čarobnom četkicom koja će ispričati bajku vašoj mezimici. Jana je uz krila dobila i dar kojim svaku sliku može pretvoriti u stvarnost.

Ovakav poklon za specijalne prilike Vašu posebnu devojčicu svakako neće ostaviti bez utiska. Avanture i prepreke koje Jana treba da savlada i o kojima pripoveda u svojoj bajci, razgaliće maštu svakog deteta.

Kome je namenjena lutkica Jana?

Lutkica je namenjena devojčicama od 4 do 8 godina avanturističkog duha koje vole da slušaju priče. Ova mala vila sa krilima, zvoncem, krunicom i čarobnom četkicom može se poručiti zajedno sa knjigom A5 formata u punom koloru sa ilustracijama. Knjiga je zamišljena kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka.

S obzirom da lutku možete naručiti bez knjige, Jana će odlično izgledati i kao dekor lutka za sve vas koji volite ovakvu vrstu ukrasa na polici, ali isto tako i za mame koje žele da oplemene bebinu sobu najkvalitetnijim igračkama.

Bajka

Knjiga pod naslovom „Jana Slikočarobnica ili Ko je ukrao Janina krila“ zamišljena  je kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka. Bajka je personalizovana tako što se vila Jana obraća svakoj devojčici ponaosob po imenu. Knjiga je veličine A5 formata, štampana u punom koloru, na kvalitetnom papiru, tvrđih korica. Knjiga obiluje ilustracijama u boji i crtežima koji su namenjeni da ih dete boji ako želi. Kao i svaka bajka, i Janina priča ima pouku, kao i 3 zadatka koje mora da ispuni kako bi postala dobra i plemenita vila.

Kolekcija lutkica sa bajkom

Najnovija kolekcija heklanih lutkica sa bajkom u punom koloru predstavlja jedinstveni poklon za specijalne prilike za Vaše mališane, ili za odrasle koji vole dekor lutke

close

Pretplatite se na naš Bilten

Voleli bismo da vas obaveštavamo o našim najnovijim vestima i ponudama.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *