Heklani Meda Teo

Medvedić Teo

Zašto meda nosi baš ovo ime?

Teo, skraćeno od Teodor, ili Todor, ime je grčkog porekla i znači „dar od Boga“. Baš kao što je i Vaš sinčić ili Vaša ćerkica jedan pravi božji dar, nema boljeg imena za dečju najdražu igračku, a to je najčešće plišani meda.

Meda Teo je poklon za specijalne prilike za Vašu posebnu devojčicu ili dečaka kojima je potrebna sigurnost, igra i da se ušuška uz vernog prijatelja.

Kome je namenjen medvedić Teo?

Meda je namenjen devojčicama i dečacima od 2 do 5 godina koji vole mekane igračke. Poznato je da se mala deca često osećaju sigurnije i srećnije kada sa sobom nose svog omiljenog medu ili zeku. 

Ukoliko imate tek rođenu bebu, meda Teo će odlično izgledati i kao dekor lutka za sve mame i tate koje žele da oplemene bebinu sobu najkvalitetnijim igračkama.

Materijal

Meda Teo je iskukičan od finog akrilnog prediva u prskanoj krem boji, dok su njuška i stopala urađeni roze predivom. Meda se može uraditi i u drugim bojama koje su dostupne u trenutku naručivanja. Ispunjen  je antialergijskim silikonskim punjenjem, i ima izvezene oči i nosić. Oko vrata Teo nosi satensku traku vezanu u mašnu.

Veličina

Medvedić je visok oko 25 cm, i teži oko 70 gr

Pakovanje i slanje

Meda se pakuje u čvrstu ukrasnu  kutiju. Na teritoriji Srbije paket se šalje službom Post Express i poštarina je besplatna.

Cena

Meda TeoRSD 2.800,00

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.