Heklani Šešir Derbi sa zavrnutim obodom

Derbi sa zavrnutim obodom

Opis

Ova verzija Derbi šešira ima zavrnutu ivicu na koju su našivena 4 ukrasna dugmeta. Šešir je urađen od mešovitog prediva - vune i akrila, pa je mekan i prijatan na delu koji prekriva glavu. S druge strane, obod je ispleten čvrsto, tako da stoji onako kako ga fazonirate.

Veličina

Obim glave 53-55cm

Cena

2.350 din.

Šešir Derbi sa zavrnutim obodom pravi je šik komad zbog kog ćete sigurno biti primećeni na ulici. Gornji deo šešira i obod urađeni su niskim stubićima, dok je telo (kruna) isheklano poluvisokim stubićima u 3. beočug petlje, stvarajući time rebrastu strukturu nalik pletenoj ranfli, i takođe dobrinoseći njegovoj lepoti. Nekonvencionalni dizajn i oblik ovog šešira dozvoljava eksperimentisanje ukrasima i detaljima koji će Vašu varijantu šešira učiniti jedinstvenom. Zato se ne plašite da testirate svoju kreativnost i utkate lični pečat u ovaj komad asesoara.

nivo

Da biste isheklali Derbi sa zavrnutim obodom, potrebno je srednje znanje u heklanju, kao i poznavanje heklanja ukrug. Nadam se da će moji propratni video tutorijali o posebnim bodovima i tehnikama biti od pomoći svima vama koji želite da napravite ovaj šešir.

Materijal

Predivo

Alize Superlana Midi

1 štringla 100gr – 3.53 Oz,
170m -186yds
25% vuna, 75% akrilik
Ukupno 200gr.

Heklica – 4.5 mm

Ostalo

– 4 različita dugmeta, raznih veličina

– Igla za vunu

Propratni video tutorijali

close

Pretplatite se na naš Bilten

Voleli bismo da vas obaveštavamo o našim najnovijim vestima i ponudama.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *