O Krpenoj lutkici

Ko je Krpena lutkica?

Da se upoznamo

Moje ime je Jelena Mitić, moj rodni grad je Beograd, gde živim i radim. Po zvanju sam profesor ruskog jezika i književnosti, i od 2003. godine bavim se kako ruskim, tako i engleskim jezikom.

Sem rada u školi, imam i mnogo drugih interesovanja. Heklanje, pletenje, šivenje, makrame i slikanje na tkaninama su moje svakodnevne aktivnosti za opuštanje. Takođe, ne bih mogla svoj život da zamislim bez knjiga, plesa, muzike, sticanja novih znanja i poznanstava, kako sa ljudima, tako i sa životinjama. Pre nekoliko godina zainteresovao me je i web’sajt dizajn, pa se nadograđujem i u toj oblasti. Odnedavno pišem i priče za decu koje su deo kompleta uz heklane lutke-vile. Silfida i Jana, dve krilate čarobnice, svaka u svojoj bajci, pripovedaju o tome kako su dobile posebne moći da stvaraju čaroliju.

Svi vi koji imate slične hobije i unutrašnju potrebu za stvaranjem, dobrodošli ste na sajt Krpene Lutkice da se zajedno družimo i razmenjujemo ideje i iskustva!

Šta Krpena Lutkica ima da ponudi

Lutke-Vile sa bajkom

Heklane lutkice sa krilima za devojčice od 5 do 10 godina pričaju svoju bajku o tome kako su postale vile. Knjiga u punom koloru ide u paketu sa lutkom.
Novo

Marame

Marame su izrađene kvalitetnim predivima sa visokim procentom vune ukoliko su namenjene hladnijem delu godine, ili od pamuka za leto.

Šeširi & Kape

Zimski i letnji šeširi, kape i kačketi učiniće da izgledate zanosno, ali će vas takođe zaštititi od sunca, vetra ili hladnoće.

Ogrtači

Ogrtači i pončoi su deo ekskluzivne ponude i u njima će se svaka žena osećati veličanstveno. Ako želite da ugodite sebi, heklani ogrtači i pončoi pravi su izbor.