O Krpenoj lutkici

Ko je Krpena lutkica?

Moje ime je Jelena Mitić, moj rodni grad je Beograd, gde živim i radim kao profesor ruskog i engleskog jezika.

Sem rada u školi, imam i mnogo drugih interesovanja. Heklanje, pletenje, šivenje, makrame i slikanje na tkaninama moje su svakodnevne aktivnosti za opuštanje. Takođe, ne bih mogla svoj život da zamislim bez knjiga, plesa, muzike, sticanja novih znanja i poznanstava, kako sa ljudima, tako i sa životinjama.

Odmalena imam snažan unutrašnji poriv da prenosim svoja znanja drugima. Zbog toga sam zamislila da ovaj blog služi svima vama koji u oblasti heklanja i pletenja želite da naučite nešto novo. Pisani, foto i video tutorijali, posvećeni savladavanju novih bodova, mustri i tehnika, ono su što možete očekivati od Krpene Lutkice.

Na sajtu ćete naći kako platna, tako i besplatna uputstva za marame, ogrtače, kape, šešire, kućnu obuću, i još mnogo toga drugog.

Svi vi koji imate slične hobije i unutrašnju potrebu za stvaranjem, i učenjem ili podučavanjem, dobrodošli ste na sajt Krpene Lutkice da se zajedno družimo i razmenjujemo ideje i iskustva!

Jelena

Šta Krpena Lutkica ima da ponudi

Lutke-Vile sa bajkom

Heklane lutkice sa krilima za devojčice od 5 do 10 godina pričaju svoju bajku o tome kako su postale vile. Knjiga u punom koloru ide u paketu sa lutkom.
Novo

Marame

Marame su izrađene kvalitetnim predivima sa visokim procentom vune ukoliko su namenjene hladnijem delu godine, ili od pamuka za leto.

Šeširi & Kape

Zimski i letnji šeširi, kape i kačketi učiniće da izgledate zanosno, ali će vas takođe zaštititi od sunca, vetra ili hladnoće.

Ogrtači

Ogrtači i pončoi su deo ekskluzivne ponude i u njima će se svaka žena osećati veličanstveno. Ako želite da ugodite sebi, heklani ogrtači i pončoi pravi su izbor.
close

Pretplatite se na naš Bilten

Voleli bismo da vas obaveštavamo o našim najnovijim vestima i ponudama.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.