Silfida

Vila Silfida

Ko je Silfida?

Silfida je heklana dobra vila, sa krilima i čarobnim štapićem koja će ispričati bajku vašoj mezimici. Silfida je uz krila dobila i dar kojim može da ispunjava dobre i plemenite želje.

Ovakav poklon za specijalne prilike Vašu posebnu devojčicu svakako neće ostaviti bez utiska. Avanture i prepreke koje Silfida treba da savlada i o kojima pripoveda u svojoj bajci, razgaliće maštu svakog deteta.

Kome je namenjena lutkica Silfida?

Lutkica je namenjena devojčicama od 4 do 8 godina avanturističkog duha koje vole da slušaju priče. Ova mala vila sa krilima, venčićem, krunicom i čarobnim štapićem može se poručiti zajedno sa knjigom A5 formata u punom koloru sa ilustracijama. Knjiga je zamišljena kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka.

S obzirom da lutku možete naručiti bez knjige, Silfida će odlično izgledati i kao dekor lutka za sve vas koji volite ovakvu vrstu ukrasa na polici, ali isto tako i za mame koje žele da oplemene bebinu sobu najkvalitetnijim igračkama.

Bajka

Knjiga pod naslovom „Silfida i Vilenjak sa frulom“ zamišljena  je kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka. Bajka je personalizovana tako što se vila obraća svakoj devojčici ponaosob po imenu. Knjiga je veličine A5 formata, štampana u punom koloru, na kvalitetnom papiru, tvrđih korica. Knjiga obiluje ilustracijama u boji i crtežima koji su namenjeni da ih dete boji ako želi. Kao i svaka bajka, i Silfidina priča ima pouku, kao i 3 zadatka koje mora da ispuni kako bi postala dobra i plemenita vila.

Materijal

Glava, telo i ruke Silfide iskukičani su od finog akrilnog prediva u beloj boji, dok su kosa i rub haljinice urađeni zlatnim lukres koncem sa sjajnim nitima. Ispunjena  je antialergijskim silikonskim punjenjem, i ima izvezene oči i nosić. Kruna je iskukičana upredanjem belog i zlatnog prediva.

Veličina

Silfida je visoka oko 18 cm, i teži 50 gr

Pakovanje i slanje

Lutka i/ili bajka pakuju se u čvrstu ukrasnu  kutiju. Na teritoriji Srbije paket se šalje službom Post Express i poštarina je besplatna.

Cena

Lutka i Bajka

RSD 4.350,00

RSD 4.000

LutkaRSD 3.350,00
Knjiga

RSD 1.000,00

RSD 800,00

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.