Heklana Lutka Vila Silfida Sa Bajkom

Vila Silfida

Ko je Silfida?

Silfida je heklana dobra vila, sa krilima i čarobnim štapićem koja će ispričati bajku vašoj mezimici. Silfida je uz krila dobila i dar kojim može da ispunjava dobre i plemenite želje.

Ovakav poklon za specijalne prilike Vašu posebnu devojčicu svakako neće ostaviti bez utiska. Avanture i prepreke koje Silfida treba da savlada i o kojima pripoveda u svojoj bajci, razgaliće maštu svakog deteta.

Kome je namenjena lutkica Silfida?

Lutkica je namenjena devojčicama od 4 do 8 godina avanturističkog duha koje vole da slušaju priče. Ova mala vila sa krilima, venčićem, krunicom i čarobnim štapićem može se poručiti zajedno sa knjigom A5 formata u punom koloru sa ilustracijama. Knjiga je zamišljena kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka.

S obzirom da lutku možete naručiti bez knjige, Silfida će odlično izgledati i kao dekor lutka za sve vas koji volite ovakvu vrstu ukrasa na polici, ali isto tako i za mame koje žele da oplemene bebinu sobu najkvalitetnijim igračkama.

Bajka

Knjiga pod naslovom „Silfida i Vilenjak sa frulom“ zamišljena  je kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka. Bajka je personalizovana tako što se vila obraća svakoj devojčici ponaosob po imenu. Knjiga je veličine A5 formata, štampana u punom koloru, na kvalitetnom papiru, tvrđih korica. Knjiga obiluje ilustracijama u boji i crtežima koji su namenjeni da ih dete boji ako želi. Kao i svaka bajka, i Silfidina priča ima pouku, kao i 3 zadatka koje mora da ispuni kako bi postala dobra i plemenita vila.

Lutke Sa Bajkom

Najnovija kolekcija heklanih lutkica sa bajkom u punom koloru predstavlja jedinstveni poklon za specijalne prilike za Vaše mališane, ili za odrasle koji vole dekor lutke

Kolekcija Lutkica

close

Pretplatite se na naš Bilten

Voleli bismo da vas obaveštavamo o našim najnovijim vestima i ponudama.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *