„Meksikana“ sa rukavima

"Meksikana" sa rukavima

Opis

Poslednja „Meksikana“ urađena za Međunarodni sajam rukotvorina u Meksiko Sitiju ima rukavčiće koji maramu drže sigurno na mestu. Ova nesvakidašnja marama svojim jedinstvenim izgledom sa 3/4 rukavima, daje malo drugačiji izgled od onog na koji smo navikli. Isheklana tehnikom filet, u mustri starih stolnjaka naših baka, vratiće nas u davna vremena svojim retro stilom. Prednji krajevi marame mogu se nositi tako da slobodno padaju, prikačeni brošem, vezani na leđima u visini struka ili se mogu protnuti jedan kroz drugi kroz neki od lukova u samom pletivu formirajući mašnu.

Materijal

Marama je urađena od visoko kvalitetnog turskog prediva sa 25% vune i 75% akrilika, pa omogućava lako održavanje ručnim pranjem u mlakoj vodi.

Veličina

S/M

L/XL

Pakovanje i slanje

Marama se pakuje u čvrstu ukrasnu  kutiju. Na teritoriji Srbije paket se šalje službom Post Express i poštarina je besplatna.

Cena

Redovna cenaRSD 4.700,00
Cena sa popustomRSD 3.760,00

Najprodavaniji Model

„Kneginja“ je trenutno najprodavaniji komad u kategoriji marama. Urađena je u nekoliko nijansi – svetlo-siva, tamno-siva, siva sa srebrnastom niti, zlatna, i boja bakra. Uz tamno-sivu i zlatnu varijantu mušterije su naručile i rukavice bez prstiju, koje takođe mogu biti deo kompleta uz ovu raskošnu maramu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.