Heklana Lutka Čarobnjak

Ko je Čarobnjak?

Čarobnjak je heklana lutkica, sa kazanom i čarobnom varjačom koji će ispričati bajku vašem mezimčetu. Čarobnjak ima dar kojim može da stvara svakojake čarolije u svom starom ključalom kazanu.

Ovakav poklon za specijalne prilike Vašu posebnu devojčicu ili dečaka svakako neće ostaviti bez utiska. Avanture i prepreke koje buduća dobra vila i Čarobnjak treba da savladaju i o kojima Jana pripoveda u bajci, razgaliće maštu svakog deteta.

Kome je namenjen lutak Čarobnjak?

Lutak Čarobnjak je namenjen dečacima i devojčicama od 4 do 8 godina avanturističkog duha koji vole da slušaju priče. Ovaj čovečuljak sa bradom, uz koji idu i heklani kazan i varjača, može se poručiti zajedno sa knjigom A5 formata u punom koloru sa ilustracijama. Knjiga je zamišljena kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka.

S obzirom da lutku možete naručiti i bez knjige, Čarobnjak će odlično izgledati i kao dekor lutka za sve vas koji volite ovakvu vrstu ukrasa na polici, ali isto tako i za mame i tate koji žele da oplemene bebinu sobu najkvalitetnijim igračkama.

Bajka

Knjiga pod naslovom „Jana Slikočarobnica ili Ko je ukrao Janina krila“ zamišljena  je kao 3 u 1: bajka, slikovnica i bojanka. Bajka je personalizovana tako što se vila Jana obraća svakom detetu ponaosob po imenu. Knjiga je veličine A5 formata, štampana u punom koloru, na kvalitetnom papiru, tvrđih korica. Knjiga obiluje ilustracijama u boji i crtežima koji su namenjeni da ih dete boji ako želi. Kao i svaka bajka, i Janina priča ima pouku, kao i 3 zadatka koje mora da ispuni kako bi postala dobra i plemenita vila. U tome joj pomažu Šumska Vila, jednorog Skočko i Čarobnjak.

Lutke Sa Bajkom

close

Pretplatite se na naš Bilten

Voleli bismo da vas obaveštavamo o našim najnovijim vestima i ponudama.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *